Anvelope SecondHand

 

 

Bine ati venit pe site-ul nostru. Stim ca timpul este dusmanul nostru asa ca nu vrem sa abuzam de el. Vrem doar sa va convingem ca sunteti printre profesionisti si ca noi va putem rezolvata toate problemele dumneavostra.

SC CafyComserv SRL comercializeaza anvelope si jante de diverse marci si diverse dimensiuni, la cerere efectuand si servicii de vulcanizare, la preturi competitive si negociabile.

Societatea noastra va ofera 4 motive pentru a ne alege:

  1. Rapiditate
  2. Calitate
  3. Profesionalism
  4. Seriozitate 

Va oferim 3 modalitati de plata:

  1. Plata cash
  2. Sistem de plata  prin POS
  3. Transfer bancar

Va oferim 3 optiuni  pentru a ne contacta si comanda:

  1. Telefon
  2. E-mail
  3. Direct in punctele noastre de lucru 

Va stam la dispozitie cu urmatoarele produse si servici:

Produse:

 Va putem oferi o gama larga de anvelope second-hand si noi.Anvelopele second-hand sunt importate din Germania, au o uzura de aproximativ 20%.Jante de aliaj si otel orice marca si dimensiune.Anvelopele si jantele sunt depozitate in locuri special amenajate pentru o mai buna pastrare.Servicii

       Roluiri/Indreptari/Reconditionari jante

Pentru siguranta si nevoile dumneavoastra, am introdus serviciul de indreptat si roluit jante auto, cu aparate profesionale si personal instruit pentru astfel de operatiune.

In urma impactului cu borduri, gropi sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta sufera deformari, minore sau majore, de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii.

Continuarea rularii in aceste conditii va duce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea duratei de folosinta a acesteia.Pentru evitarea acestui lucru va recomandam sa realizati operatia de indreptat jante periodic, indiferent daca acestea sunt jante aliaj, aliminu, tabla sau otel.

   Sudura in argon jante

Jenti auto/moto(aluminiu, magneziu).

  Echilibrari  roti auto

In vulcanizarile noastre se echilibreaza roti atat cu jante de tabla cat si cu jante de aliaj utilizand 2 tipuri de plumbi:plumbi cu clema(turbo si normali)si plumbi adezivi(special pentru jantele fara margine).

Echilibrarea se efectueaza cu utilaje competitive.In urma acestui proces roata prezinta un echilibru perfect, fapt ce determina o mai buna functionare a masinii, o uzura diminuata a anvelopei, eficacitate la franare si un plus de confort.

   Montaj anvelope

Toate standurile noastre sunt dotate profesionel cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice.Putem sa montam/demontam anvelope cu diametre mari si talon foarte mic pentru autoturisme sport.Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale.In acest caz apare riscul de a deteriora janta/anvelope.

 

Pentru ca dorim sa ne tinem clientii mai aproape de noi, oferim garantie la produse si serviciile efectuate de noi.

 

Date de contact:

Telefon: 0764665581; 0733596924

E-mail:     shop@cafycomserv.ro

 

Punctele noastre de lucru:

Str.Triunghiului nr 44,colt cu Sos.Antiaeriana

Calea Dudesti nr.153

Sos.Dudesti-Pantelimon nr 95

Sos.Pantelimon nr 219