Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitie tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului CafyComserv.Site-ul CafyComserv este proprietatea SC CafyComserv SRL, cu sediul in Str.Popa Nicolae nr.4, Sector 2 Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/3470/04.02.1993.

Utilizarea site-ului(accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termeniilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

Administratorul site-ului, SC CafyComserv SRL, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuarea *Utilizatori*.Utilizatorii vor avea acces permanent la termanii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

a. CafyComserv va acorda permisiunea de utilizare a site-ului CafyComserv sub conditia respectarii urmatorilor Termeni de folosinta:

 1. este interzisa copierea integrala sau partiala, distribuirea oricarei parti sau sectiuni a website-ului indiferent de modul de stocare pe care se realizeaza copierea, precum si copierea in scopul distribuirii;
 2. este interzisa orice interventie care ar putea cauza disfunctionalitatea website-ului, chiar si temporara, fara autorizarea prealabila obtinuta in scris de la SC CafyComserv SRL;
 3. este interzisa orice alterare sau modificare a oricarei parti a website-ului, exceptand acele modificari ori alterari, rezonabile, efectuate ca o necesitate a utilizarii corespunzatoare a website-ului pentru scopul in care a fost creat;
 4. este interzisa orice actiune care afecteaza negativ activitatile corecte, rezonabile si permise ale celorlati utilizatori sau intimideaza, hartuieste ori agreseaza verbal sau vizual ceilalti utilizatori si site-ului,inclusiv accesarea si utilizarea conturilor personale ale altor utilizatori;
 5. sunt interzise orice utilizari care constau in transmiterea de materiale publicitare sau mesaje comerciale catre utilizatorii website-ului;
 6. este interzisa orice actiune, activitate chiar si prin omisiune, prin care s-ar putea facilita sau incuraja actiuni care incalca Termenii si Conditiile de utilizare enuntati in cuprinsul acestui document ori dispozitiile legale aplicabile pentru desfasurarea legala a activitatilor specifice;

b. In scopul accesarii si utilizarii sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal.Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si in consecinta va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces.In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.CafyComserv nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate say care sunt cauzate tertilor de orice fel prin utilizarea neautorizata a contului.

c. Prin prezenta declarati pe proprie raspundere ca sunteti de acord sa nu utilizati niciun sistem automat care sa trimita cereri catre site-ului CafyComserv si care sa poata cauza nefunctionarea sau functionarea incetinita a acestuia.

d. Acest site contine linkuri,spoturi sau bannere publicitare cu legaturi catre alte site-uri, care nu sunt proprietatea si nici nu se afla sub controlul SC CafyComserv SRL.SC CafyComserv SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politica, practicile sau regulile instituite de oricare alt site.Va recomandam sa luati la cunostinta despre Termenii si Conditiile de utilizare pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati atunci cand parasiti site-ul CafyComserv.

CafyComserv ofera o serie larga de servicii online.Pune la dispozitie utilizatorilor sai informatii despre produsele si serviciile aflate in ofertele magazinului propriu online.

CafyComserv vinde produsele si serviciile prezentate pe site.Tranzactiile de vanzare a produselor prezentate si serviciilor prezentate in cadrul acestui site au loc exclusiv intre administratorul site-ului CafyComserv si utilizatorul acestui site.

CafyComserv:

 1. acorda garantie produselor si serviciilor prezentate pe site;
 2. isi asuma responsabilitatea pentru schimbarea preturilor produselor;
 3. are dreptul de a accepta returnarea produselor de catre clienti;
 4. are dreptul de a publica noi oferte si servicii pe site.

Drepturile de proprietate intelectuala sunt, in mod expres, drepturile de autor si conexe listate de Legea 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, drepturile specifice de marca listate de Legea 84/1998 si completarile si modificarile ulterioare, precum si orice alte dispozitii legale aplicabile in completare sau alte dispozitii legale privind numele de comert, drepturile de imagine dar fara a se limita la acestea.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

SC CafyComserv SRL, in calitatea sa de proprietar si administrator al website-ului, va lua toate masurile legale si va face toate eforturile rezonabile necesare pentru a asigura legalitatea functionarii website-ului CafyComserv si in acest scop va incerca sa corecteze orice erori sau omisiuni cat mai repede posibil. Cu toate acestea, SC CafyComserv SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru inadvertente, erori sau omisiuni sau orice utilizari neautorizate sau ilegale de continuturi care incalca drepturile de orice fel ale unor terti, persoane fizice sau juridice.

Orice utilizator recunoaste si este de acord ca SC CafyComserv SRL ori reprezentantii sai legali, directorii, agentii sau afiliatii nu vor fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent ca acestea s-au produs ori sunt pe cale sa se produca in mod direct sau indirect, ca sunt, minore, de importanta majora sau incidentale ori speciale, incluzand dar nelimitandu-se la pierderi de profit, redirectionarea clientelei, obtinerea de avantaje directe sau indirecte de catre orice utilizator din asocierea unor nume si imagini personale sau comerciale sau publice ori alte pierderi de orice fel si orice natura, rezultate din utilizarea website-ului sau orice aspect decurgand din utilizarea oricarui serviciu oferit de website utilizatorilor sai sau partenerilor comerciali in orice scop.

Orice utilizator este de acord sa protejeze si sa asigure pe SC CafyComserv SRL si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai prin asumarea propriei responsabilitati pentru orice activitati sau actiuni proprii sau savarsite de un tert prin utilizarea datelor sale de inregistrare, cu stiinta utilizatorului sau in mod fraudulos ca urmare a neglijentei utilizatorului in asigurarea securitatii propriilor date si care, in orice circumstanta ar putea angaja in orice fel raspunderea acestora impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, somatii, pierderi, daune, costuri (incluzand, dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor), cheltuieli de judecata (incluzand, dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor), decizii, amenzi, sau orice alte obligatii rezultate din sau conexe oricarei actiuni a utilizatorului privind sau rezultand din accesarea sau folosirea serviciului.

SC CafyComserv SRL prin intermediul website-ului CafyComserv in calitate de administrator si proprietar al acestuia isi rezerva dreptul de a derula, desfasura in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site prin sine insusi sau printr-un tert in nume propriu sau in numele unui tert. Campaniile si promotiile derulate pe website nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea spoturilor publicitare si a promotiilor precum si a modului de desfasurare si prezentare pe website nu necesita acordul vizitatorilor si orice schimbari, alterari, modificari ale spatiului si continutului publicitar pot fi realizate fara anunt prelabil sau acord din partea vizitatorilor sau utilizatorilor.

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

CafyComserv recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii, intr-un mod adecvat si corect, cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale, in momentul folosirii Internet-ului si al site-ului.

Accesand si utilizand website-ul CafyComserv sunteti implicit de acord cu termenii si conditiile enuntate in prezentul document si agreati:

a) sa aparati, sa garantati ca nu veti folosi website-ul si niciunul din serviciile oferite pe website in alte scopuri decat cele permise de administrator/proprietar;

b) sa renuntati la formularea si exercitarea oricaror actiuni in pretentii, explicite sau implicite, fata de CafyComserv, administratorii, ofiterii, directorii, angajatii si agentii sai;

c) sa aparati administratorii, ofiterii, directorii, angajatii si agentii si sa ii sustineti pe acestia ca nefiind raspunzatori cu privire la orice fel de pretentii, revendicari, reclamatii, daune, obligatii, pierderi, costuri sau datorii, cereri (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor) provenite din:

 1. accesarea, vizitarea, utilizarea website-ului;
 2. incalcarea din partea dumneavoastra, ca si utilizator, sau a oricaror terti a oricaror termeni si conditii enuntate in prezentul document;
 3. incalcarea de catre orice utilizator, vizitator, client a oricaror drepturi ale unei terte parti care poate fi utilizator, vizitator, client in calitate de persoana fizica si juridica;
 4. orice pretentie rezultand din cauzarea oricarei daune unei terte parti ca urmare a postarii, vizionarii sau utilizarii unui material incarcat de catre dumneavoastra pe CafyComserv.

Denumirea CafyComserv si sigla CafyComserv sunt marci inregistrate ale SC CafyComserv SRL. Marcile CafyComserv SRL nu pot fi afisate sau utilizate sub nicio forma fara acordul expres al proprietarului de drept.

SC CafyComserv SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a website-ului CafyComserv in orice moment si la orice interval de timp liber ales avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Incalcarea Termeniilor si Conditiilor impuse de catre administratorul site-ului CafyComserv, va fii pedepsita conform legilor impuse in Romania.