Despre noi

 

Societatea comerciala Cafy Comserv  a fost infiintata in 1993, este o societate cu raspundere limitata si isi desfasoara activitate in conformitate cu legile romane si cu prevederile acestui stat.

Dorinta noastra este satisfacerea pe deplin a cerintelor clientilor si adaptarea continua a serviciilor la preferintele acestora. Activitatea pe care o desfasuram este sintetizata prin oferirea unui pret corect pentru produse si servicii de calitate, ce se bazeaza pe solutii performante si echipamente moderne, combinate cu experienta personalului.

Politica firmei pune accent în primul rând pe deservirea clientilor, atât persoane juridice cât si persoane fizice, cu profesionalism si într-un timp cât mai scurt. Calitatea produselor si serviciilor reprezinta factorul strategic al progresului firmei. Partenerii nostri de afaceri au inteles ca apeland la experienta noastra, au realizat o investitie de lunga durata si cu foarte mici sanse de devalorizare in timp.Peste 3.500 societati si 2.500 de persoane fizice beneficiaza de serviciile noastre. Anual, peste 5.000 de autovehicule sunt echipate cu anvelope comercializate si montate de catre noi.
Stocul de marfa este structurat astfel încât sa acopere toata gama de dimensiuni si profiluri de anvelope pentru autovehiculele existente la ora actuala în România.

 Ne-am propus sa vindem anvelope low cost si anvelope premium de la majoritatea producatorilor de cauciucuri la un pret accesibil si cu servicii auxiliare special concepute pentru client. Usurinta cu care puteti achizitiona anvelopele noastre, diversitatea modalitatilor de plata din care puteti alege, voucher-ul special conceput pentru serviciile de montaj si calitatea informatiilor prezentate pe site-ul www.cafycomserv.ro, sunt elemente cheie ce garanteaza profesionalismul serviciilor noastre.

Servicii oferite
- gama variata de anvelope low cost si anvelope premium de la majoritatea producatoriilor de anvelope;
- voucher cu 50% reducere la servicii de montaj la service-uri Cafy Comserv;
- consiliere specializata, asigurata de un personal foarte bine pregatit si instruit;
- Asiguram metode de plata securizate si o livrare rapida a anvelopelor si jantelor catre clientii nostri prin intermediul celor mai fiabile firme de curierat pe intreg teritoriul Romaniei;
- calitate ireprosabila pentru toate produsele comercializate;
- servicii de garantie;
- termene livrare foarte scurte;
- preturi foarte competitive indiferent de anotimp;
- oferte promotionale pe tot parcursul anului;

 Mentionam de asemenea ca, datorita contactului, atat telefonic cat si prin mail, asigurat de operatorii si consilierii Cafy Comserv, reusim sa pastram o stransa legatura cu clientii nostri care cauta anvelope sau jante.
 

Comandã prin telefon

Romtelecom 021- 240.23.40

+4 0764665581

+4 0733596924

Luni-Vineri 7:00-22:00

Sambata     8:00-20:00

Duminica    8:00-20:00

 

Livrare in toatã ţara

Comanzi azi, primesti maine. Oriunde.
Livram anvelope si jante in toata tara in termen de 24 de ore.